Дейност на Комисията

Укладка ламината на пол. Быстрая укладка ламината своими руками видео. Укладка ламината по диагонали. Пробковое покрытие для пола. Качественная укладка пробкового пола. Пробковый пол плюсы и минусы. Смеси для выравнивания пола. Быстрое выравнивание бетонного пола. Выравнивание пола стоимость. Самоделки для дома. Лучшие самоделки для дома своими руками. Полезные самоделки для дома. Как обустроить кухню. Как обустроить маленькую кухню быстро. Как обустроить кухню фото. Как открыть свой магазин. Хочу открыть магазин с большим капиталом. Сколько стоит открыть магазин. Диван своими руками. Как сделать диван своими руками для дома. Диван своими руками чертежи. Дизайн маленькой кухни. Красивый дизайн интерьера кухни фото. Малогабаритные кухни дизайн.

Посетители онлайн

В момента има 38 посетителя в сайта

Анкета

Как оценявате работата на Комисията
 

signali4

Начало За Комисията Състав на комисията

Проф. Огнян Симеонов

Ognian SimeonovМагистър по икономика от Университета за национално и световно стопанство – град София, и докторска степен по социално управление от Академията за държавна администрация, Москва.
От 2007 г. е ръководител на катедра „Финансов контрол”, декан на факултет „Финансово-счетоводен” и първи заместник ректор на УНСС – град София.
Започва академичната си кариера през 1995 г. в катедра „Финансова отчетност” като асистент, а от 2000 г. е редовен доцент по счетоводна отчетност, контрол и анализ на стопанската дейност при УНСС. От 2004 г. е научен секретар на Специализирания научен съвет „Финанси, счетоводство и контрол” на Висшата атестационна комисия.
В периода от 1991 г. до 2001 г. изпълнява длъжностите на управител и директор на акционерни дружества в областта на финансите, инвестициите, застрахователната дейност и други.
От 2007 г. е член е на Консултативния съвет към председателя на Сметната палата и член на Комисията за оценка на качеството на одитите на Сметната палата.  В периода от 2006 г. до 2008 г. участва като експерт в Програмата за развитие на Международната организация на върховните одитни институции (ИНТОСАЙ).
Автор на 9 книги и на повече от 50 научни статии и доклади в областта на стопанския и финансов контрол, вътрешния и външния одит. Има дългогодишен опит като автор и участник в разработването на повече от 20 инвестиционни, финансови и управленски проекти.
Владее руски и ползва немски език.
Роден е през 1954 г.

common

Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори е създадена в съответствие с изискванията на Директива 2006/43/ЕО

Връзка с нас

1000 София
ул. Сердика 22 ет. 7
тел.: +3592 983 55 39
факс: +3592 983 13 85
office@cposa.bg

 

ns-narodnosyb

Брояч на посещения

627619
ДнесДнес68
ВчераВчера464
Тази седмицаТази седмица68
Този месецТози месец10216
ВсичкоВсичко627619