Дейност на Комисията

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Посетители онлайн

В момента има 104 посетителя в сайта

Анкета

Как оценявате работата на Комисията
 

signali4

Начало За Комисията Състав на комисията

Проф. Огнян Симеонов

Ognian SimeonovМагистър по икономика от Университета за национално и световно стопанство – град София, и докторска степен по социално управление от Академията за държавна администрация, Москва.
От 2007 г. е ръководител на катедра „Финансов контрол”, декан на факултет „Финансово-счетоводен” и първи заместник ректор на УНСС – град София.
Започва академичната си кариера през 1995 г. в катедра „Финансова отчетност” като асистент, а от 2000 г. е редовен доцент по счетоводна отчетност, контрол и анализ на стопанската дейност при УНСС. От 2004 г. е научен секретар на Специализирания научен съвет „Финанси, счетоводство и контрол” на Висшата атестационна комисия.
В периода от 1991 г. до 2001 г. изпълнява длъжностите на управител и директор на акционерни дружества в областта на финансите, инвестициите, застрахователната дейност и други.
От 2007 г. е член е на Консултативния съвет към председателя на Сметната палата и член на Комисията за оценка на качеството на одитите на Сметната палата.  В периода от 2006 г. до 2008 г. участва като експерт в Програмата за развитие на Международната организация на върховните одитни институции (ИНТОСАЙ).
Автор на 9 книги и на повече от 50 научни статии и доклади в областта на стопанския и финансов контрол, вътрешния и външния одит. Има дългогодишен опит като автор и участник в разработването на повече от 20 инвестиционни, финансови и управленски проекти.
Владее руски и ползва немски език.
Роден е през 1954 г.

common

Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори е създадена в съответствие с изискванията на Директива 2006/43/ЕО

Връзка с нас

1000 София
ул. Сердика 22 ет. 7
тел.: +3592 983 55 39
факс: +3592 983 13 85
office@cposa.bg

 

ns-narodnosyb

Брояч на посещения

716105
ДнесДнес542
ВчераВчера606
Тази седмицаТази седмица3616
Този месецТози месец12625
ВсичкоВсичко716105