Дейност на Комисията

Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

Посетители онлайн

В момента има 28 посетителя в сайта

Анкета

Как оценявате работата на Комисията
 

signali4

Начало За Комисията Състав на комисията

Проф. Огнян Симеонов


SimeonovМагистър по икономика от Университета за национално и световно стопанство – град София, и докторска степен по социално управление от Академията за държавна администрация, Москва.
От 2007 г. е ръководител на катедра „Финансов контрол”, декан на факултет „Финансово-счетоводен” и първи заместник ректор на УНСС – град София.
Започва академичната си кариера през 1995 г. в катедра „Финансова отчетност” като асистент, а от 2000 г. е редовен доцент по счетоводна отчетност, контрол и анализ на стопанската дейност при УНСС. От 2004 г. е научен секретар на Специализирания научен съвет „Финанси, счетоводство и контрол” на Висшата атестационна комисия.
В периода от 1991 г. до 2001 г. изпълнява длъжностите на управител и директор на акционерни дружества в областта на финансите, инвестициите, застрахователната дейност и други.
От 2007 г. е член е на Консултативния съвет към председателя на Сметната палата и член на Комисията за оценка на качеството на одитите на Сметната палата.  В периода от 2006 г. до 2008 г. участва като експерт в Програмата за развитие на Международната организация на върховните одитни институции (ИНТОСАЙ).
Автор на 9 книги и на повече от 50 научни статии и доклади в областта на стопанския и финансов контрол, вътрешния и външния одит. Има дългогодишен опит като автор и участник в разработването на повече от 20 инвестиционни, финансови и управленски проекти.
Владее руски и ползва немски език.
Роден е през 1954 г.

common

Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори е създадена в съответствие с изискванията на Директива 2006/43/ЕО

Връзка с нас

1000 София
ул. Сердика 22 ет. 7
тел.: +3592 983 55 39
факс: +3592 983 13 85
office@cposa.bg

 

ns-narodnosyb

Брояч на посещения

769745
ДнесДнес542
ВчераВчера748
Тази седмицаТази седмица1290
Този месецТози месец10840
ВсичкоВсичко769745