Дейност на Комисията

Новая немецкая медицина. Советы от немецкая медицина. Клиника немецкой семейной медицины. Почему в израиле хорошая медицина. Главные новости медицины израиля. Медицина в израиле отзывы. Аденома простаты лечение. Быстрое народное лечение аденомы простаты. Аденома простаты и простатит. Легкий способ перестать курить. Как перестать курить уже сегодня. Как перестать хотеть курить. Уход за кожей лица. Качественный уход за кожей летом. Домашний уход за кожей. Боли на ранних сроках беременности. Быстрое лечение на ранних сроках беременности. Ощущения на ранних сроках беременности. Воспаленные гланды лечение. Чем лечить воспаленные гланды дома. Воспаленные гланды симптомы. Прыщи на лице как избавиться. Как навсегда избавиться от прыщей с лица. Прыщи на подбородке как избавиться.

Посетители онлайн

В момента има 46 посетителя в сайта

Анкета

Как оценявате работата на Комисията
 

signali4

Начало За Комисията Състав на комисията

Ирена Милчева Михайлова

IMihaylova saitИрена Милчева Михайлова има висше икономическо образование с образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалност „Социално-икономическа информация“. Притежава необходимите познания в областите, свързани с финансовия одит – работила е в звеното за методология на счетоводната отчетност, в управление „Банков надзор“ и в екипа на вътрешния одит в БНБ. Понастоящем е ръководител на отдел „Финансов одит“ и заместник на главния одитор на БНБ. Притежава международно признати сертификати за вътрешен одитор, за външна оценка на качеството на дейността на звената за вътрешен одит, за оценка на управлението на риска и за контрол на информационните системи. Член е на комитета на вътрешните одитори към европейската система от централни банки.

common

Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори е създадена в съответствие с изискванията на Директива 2006/43/ЕО

Връзка с нас

1000 София
ул. Сердика 22 ет. 7
тел.: +3592 983 55 39
факс: +3592 983 13 85
office@cposa.bg

 

ns-narodnosyb

Брояч на посещения

1047128
ДнесДнес340
ВчераВчера1372
Тази седмицаТази седмица3068
Този месецТози месец31698
ВсичкоВсичко1047128