Дейност на Комисията

Таблетки для похудения эффективные. Эффективные зеленые таблетки для похудения. Таблетки для похудения отзывы цена. Сердечная недостаточность симптомы. Бывает ли острое сердечное недостаточность. Острая сердечная недостаточность причины. Народное лечение гипертонии. Лучшие методы лечения гипертонии. Артериальная гипертония лечение. Методы лечения алкогольной зависимости. Лечение алкогольной зависимости в домашних условиях. Быстрое лечение алкогольной зависимости отзывы. Мужское бесплодие причины. Важные бесплодие причины лечение. Психологические причины бесплодия. Ринопластика до и после. Сколько стоит ринопластика в россии. Рнопластика кончика носа. Сделать пластическую операцию. Где сделать пластическая операция лица. Сколько стоит пластическая операция. Лечение артериальной гипертензии. Артериальная гипертензия рекомендации от доктора. Артериальная гипертензия степени риска.

Посетители онлайн

В момента има 63 посетителя в сайта

Анкета

Как оценявате работата на Комисията
 

signali4

Начало Новини Прессъобщения Рамков договор за сътрудничество между Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори (КПНРО) и Университета за национално и световно стопанство (УНСС)

Рамков договор за сътрудничество между Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори (КПНРО) и Университета за национално и световно стопанство (УНСС)

   RDНа 09.10.2013 г. се подписа Рамков договор за сътрудничество между Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори (КПНРО) и Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Този договор обхваща двустранното сътрудничество в следните основни направления:

  1. Сътрудничество чрез информиране на студентите от УНСС-София за провеждани студентски стажове и за обявявани работни позиции от КПНРО.
  2. Сътрудничество чрез взаимно информиране и обмен на информация и публикации за дейности и за провеждани по-важни научни, учебни, бизнес и други събития от страна на КПНРО и УНСС-София.
  3. Сътрудничество чрез съдействие за участие на представители на КПНРО в презентации пред студенти, в лекции, семинари, конференции, срещи или в други прояви, организирани от УНСС.
  4. Сътрудничество чрез съдействие за участие на преподаватели и други представители на УНСС в срещи, лекции, експертизи, консултации, статистически и други проучвания и събития, организирани от КПНРО.
  5. Сътрудничество чрез съдействие за предоставяне на зали на УНСС за събития, организирани от КПНРО, съгласувано с УНСС-София.    
  6. Сътрудничество чрез съдействие от страна на УНСС и на КПНРО за провеждане на обучения в УНСС-София за специалисти и служители от КПНРО.
  7. Сътрудничество чрез взаимно съдействие при провеждане на други конкретни активности и събития, представляващи взаимен интерес, след предварително съгласуване.

   Оперативните координатори по реализацията на Рамковия договор са проф. Снежана Башева – декан на финансово-счетоводния факултет, от страна на УНСС и Виктор Трифонов – главен секретар, от страна на КПНРО.

   При подписването на Рамковия договор, председателя г-жа Ваня Донева подчерта, че се откриват нови възможности за сътрудничество и взаимодействие между двете институции. Комбинирането на теорията с практиката, според нея, е с доказано голямо значение за всяка една човешка дейност.  

   Участието на представители в лекции, срещи и консултации в Комисията, както и възможността за стажове на студенти на УНССС в институцията, определят високата полезност на сътрудничество.  

   Изразиха се мнения, че подписаният Рамков договор представлява значителен интерес и за двете страни.

common

Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори е създадена в съответствие с изискванията на Директива 2006/43/ЕО

Връзка с нас

1000 София
ул. Сердика 22 ет. 7
тел.: +3592 983 55 39
факс: +3592 983 13 85
office@cposa.bg

 

ns-narodnosyb

Брояч на посещения

718328
ДнесДнес547
ВчераВчера543
Тази седмицаТази седмица1696
Този месецТози месец14848
ВсичкоВсичко718328