Посетители онлайн

В момента има 55 посетителя в сайта

Анкета

Как оценявате работата на Комисията
 

signali4

Начало Новини Прессъобщения Рамков договор за сътрудничество между Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори (КПНРО) и Университета за национално и световно стопанство (УНСС)

Рамков договор за сътрудничество между Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори (КПНРО) и Университета за национално и световно стопанство (УНСС)

   RDНа 09.10.2013 г. се подписа Рамков договор за сътрудничество между Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори (КПНРО) и Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Този договор обхваща двустранното сътрудничество в следните основни направления:

  1. Сътрудничество чрез информиране на студентите от УНСС-София за провеждани студентски стажове и за обявявани работни позиции от КПНРО.
  2. Сътрудничество чрез взаимно информиране и обмен на информация и публикации за дейности и за провеждани по-важни научни, учебни, бизнес и други събития от страна на КПНРО и УНСС-София.
  3. Сътрудничество чрез съдействие за участие на представители на КПНРО в презентации пред студенти, в лекции, семинари, конференции, срещи или в други прояви, организирани от УНСС.
  4. Сътрудничество чрез съдействие за участие на преподаватели и други представители на УНСС в срещи, лекции, експертизи, консултации, статистически и други проучвания и събития, организирани от КПНРО.
  5. Сътрудничество чрез съдействие за предоставяне на зали на УНСС за събития, организирани от КПНРО, съгласувано с УНСС-София.    
  6. Сътрудничество чрез съдействие от страна на УНСС и на КПНРО за провеждане на обучения в УНСС-София за специалисти и служители от КПНРО.
  7. Сътрудничество чрез взаимно съдействие при провеждане на други конкретни активности и събития, представляващи взаимен интерес, след предварително съгласуване.

   Оперативните координатори по реализацията на Рамковия договор са проф. Снежана Башева – декан на финансово-счетоводния факултет, от страна на УНСС и Виктор Трифонов – главен секретар, от страна на КПНРО.

   При подписването на Рамковия договор, председателя г-жа Ваня Донева подчерта, че се откриват нови възможности за сътрудничество и взаимодействие между двете институции. Комбинирането на теорията с практиката, според нея, е с доказано голямо значение за всяка една човешка дейност.  

   Участието на представители в лекции, срещи и консултации в Комисията, както и възможността за стажове на студенти на УНССС в институцията, определят високата полезност на сътрудничество.  

   Изразиха се мнения, че подписаният Рамков договор представлява значителен интерес и за двете страни.

common

Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори е създадена в съответствие с изискванията на Директива 2006/43/ЕО

Връзка с нас

1000 София
ул. Сердика 22 ет. 7
тел.: +3592 983 55 39
факс: +3592 983 13 85
office@cposa.bg

 

ns-narodnosyb

Брояч на посещения

1047086
ДнесДнес298
ВчераВчера1372
Тази седмицаТази седмица3026
Този месецТози месец31656
ВсичкоВсичко1047086