Дейност на Комисията

Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

Посетители онлайн

В момента има 20 посетителя в сайта

Анкета

Как оценявате работата на Комисията
 

signali4

Начало Новини Прессъобщения Рамков договор за сътрудничество между Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори (КПНРО) и Университета за национално и световно стопанство (УНСС)

Рамков договор за сътрудничество между Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори (КПНРО) и Университета за национално и световно стопанство (УНСС)

   RDНа 09.10.2013 г. се подписа Рамков договор за сътрудничество между Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори (КПНРО) и Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Този договор обхваща двустранното сътрудничество в следните основни направления:

  1. Сътрудничество чрез информиране на студентите от УНСС-София за провеждани студентски стажове и за обявявани работни позиции от КПНРО.
  2. Сътрудничество чрез взаимно информиране и обмен на информация и публикации за дейности и за провеждани по-важни научни, учебни, бизнес и други събития от страна на КПНРО и УНСС-София.
  3. Сътрудничество чрез съдействие за участие на представители на КПНРО в презентации пред студенти, в лекции, семинари, конференции, срещи или в други прояви, организирани от УНСС.
  4. Сътрудничество чрез съдействие за участие на преподаватели и други представители на УНСС в срещи, лекции, експертизи, консултации, статистически и други проучвания и събития, организирани от КПНРО.
  5. Сътрудничество чрез съдействие за предоставяне на зали на УНСС за събития, организирани от КПНРО, съгласувано с УНСС-София.    
  6. Сътрудничество чрез съдействие от страна на УНСС и на КПНРО за провеждане на обучения в УНСС-София за специалисти и служители от КПНРО.
  7. Сътрудничество чрез взаимно съдействие при провеждане на други конкретни активности и събития, представляващи взаимен интерес, след предварително съгласуване.

   Оперативните координатори по реализацията на Рамковия договор са проф. Снежана Башева – декан на финансово-счетоводния факултет, от страна на УНСС и Виктор Трифонов – главен секретар, от страна на КПНРО.

   При подписването на Рамковия договор, председателя г-жа Ваня Донева подчерта, че се откриват нови възможности за сътрудничество и взаимодействие между двете институции. Комбинирането на теорията с практиката, според нея, е с доказано голямо значение за всяка една човешка дейност.  

   Участието на представители в лекции, срещи и консултации в Комисията, както и възможността за стажове на студенти на УНССС в институцията, определят високата полезност на сътрудничество.  

   Изразиха се мнения, че подписаният Рамков договор представлява значителен интерес и за двете страни.

common

Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори е създадена в съответствие с изискванията на Директива 2006/43/ЕО

Връзка с нас

1000 София
ул. Сердика 22 ет. 7
тел.: +3592 983 55 39
факс: +3592 983 13 85
office@cposa.bg

 

ns-narodnosyb

Брояч на посещения

954615
ДнесДнес130
ВчераВчера874
Тази седмицаТази седмица3968
Този месецТози месец19959
ВсичкоВсичко954615