Дейност на Комисията

Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

Посетители онлайн

В момента има 27 посетителя в сайта

Анкета

Как оценявате работата на Комисията
 

signali4

Начало Новини Прессъобщения Проф. Огнян Симеонов връчи почетен плакет на г-н Васко Райчев – председател на Института на дипломираните експерт-счетоводители за периода от 2017 г. до 2020 г.

Проф. Огнян Симеонов връчи почетен плакет на г-н Васко Райчев – председател на Института на дипломираните експерт-счетоводители за периода от 2017 г. до 2020 г.

На 14.07.2020 г. се проведе заседание на Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори, на което бяха поканени г-н Бойко Костов, избран за председател на Управителния съвет на ИДЕС, г-н Васко Райчев – досегашен председател на Управителния съвет на ИДЕС и г-н Велин Филипов – избран за член на Контролния съвет на ИДЕС и заместник - председател на Експертния съвет по одит на КПНРО.

 

Председателят на КПНРО поздрави г-н Костов за избора му на председател на Управителния съвет на ИДЕС, както и г-н Филипов за избора му в Контролния съвет на ИДЕС.

 

Проф. Симеонов пожела на г-н Бойко Костов успешен мандат, здраве и сили в името на една по-успешна, по-силна и по-полезна за своите членове и за обществото професионална организация.

 

Председателят на КПНРО посочи, че поводът за срещата е изпълнение на решение на Комисията за връчване на почетен плакет на г-н Васко Райчев за изключителни заслуги в утвърждаването и развитието на одиторската професия в България. Проф. Симеонов подчерта, че става дума за един от първите дипломирани експерт-счетоводители и регистрирани одитори след възстановяването на професията, човек с дългогодишен и значим принос за нейното развитие през годините.

1

                       Отляво надясно: проф. Огнян Симеонов, г-н Васко Райчев

 

Симеонов подчерта, че Васко Райчев е дългогодишен ръководител на едно от водещите одиторски дружества в България, човек с впечатляващи заслуги за развитието на методологията и на правната рамка на одита в България. Посочи, че като заместник - председател на ИДЕС има голяма роля за утвърждаването на международния авторитет на професията, за възприемането на най-доброто от опита на развитите страни.

 

Благодари му за сътрудничеството в качеството му на председател на ИДЕС и за ползотворната съвместна работа между Института и Комисията.

 

Г-н Васко Райчев изрази своята благодарност за вниманието и признанието от страна на Комисията, като изтъкна колко много му е дала професията и колко голяма е нейната роля в неговия житейски път. Изказа благодарност на сегашния състав на Комисията и на нейния председател, за тяхното уважително отношение към Института, към Управителния съвет, към професията въобще и към него лично като председател. Подчерта, че дори по въпроси, по които е имало съществени различия, спорове и дискусии, разговорите са били колегиални и открити.

 

Г-н Райчев пожела на новия председател г-н Бойко Костов тези отношения да продължат да се заздравяват и развиват, защото целите на двете институции са едни и същи, а именно непрекъснато подобряване качеството на одита. Пожела на Комисията успешно сътрудничество и с новия Управителен съвет и с неговия председател.

 

Новият председател на Института г-н Костов посочи, че г-н Райчев е един от стожерите на професията със своята мъдрост, професионален опит, личност, която може да бъде сочена като образец за истински одитор, с ясна визия и стратегия за развитие.

 

На следващо място той посочи забележителните му заслуги за представянето на Института пред международни организации и форуми на най-високо европейско и световно ниво.

2

Отляво надясно: Велин Филипов, Бойко Костов, проф. Огнян Симеонов, Васко Райчев,

Стефан Белчев

 

 eplatf1
 cposa-pub

Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори е създадена в съответствие с изискванията на Директива 2006/43/ЕО

Връзка с нас

1000 София
ул. Сердика 22 ет. 7
тел.: +3592 983 55 39
факс: +3592 983 13 85
office@cposa.bg

 

ns-narodnosyb

Брояч на посещения

2413781
ДнесДнес309
ВчераВчера1025
Тази седмицаТази седмица4800
Този месецТози месец1334
ВсичкоВсичко2413781