Дейност на Комисията

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.

Посетители онлайн

В момента има 44 посетителя в сайта

Анкета

Как оценявате работата на Комисията
 

signali4

Начало Новини Прессъобщения Съобщение относно публикуваните в “Държавен вестник" наредби за регистрите на регистрираните одитори и на одитните комитети в ПОИ и за формата и съдържанието на годишните доклади за дейността на одитните комитети в ПОИ

Съобщение относно публикуваните в “Държавен вестник" наредби за регистрите на регистрираните одитори и на одитните комитети в ПОИ и за формата и съдържанието на годишните доклади за дейността на одитните комитети в ПОИ

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

относно публикуваните в Държавен вестник" наредби за регистрите на регистрираните одитори и на одитните комитети в предприятията от обществен интерес и за формата и съдържанието на годишните доклади за дейността на одитните комитети в предприятията от обществен интерес

В „Държавен вестник“, бр. 74/21.08.2020 г., са публикувани приетите от Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори наредби за регистрите на регистрираните одитори и на одитните комитети в предприятията от обществен интерес и за формата и съдържанието на годишните доклади за дейността на одитните комитети в предприятията от обществен интерес.

Във връзка с това уведомяваме заинтересованите лица, че с подадената на електронната платформа на комисията https://www.e-cposa.bg/ към датата на публикуване на наредбите информация (за регистрация на одитни комитети и за подаване на годишни доклади за дейността на одитните комитети в предприятията от обществен интерес), която е потвърдена от комисията, се счита че са изпълнени съответните нормативни изисквания.

Обръщаме внимание, че съгласно пар. 2 от преходните и заключителни разпоредби на Наредба № 1/07.07.2020 г. за условията и реда за съставяне и поддържане на регистъра на одитните комитети в предприятията от обществен интерес председателите на одитните комитети, които все още не са подали информацията за първоначална регистрация, трябва да предприемат съответните действия за това в срок до 28 август 2020 г.

С настоящото напомняме, че срокът по чл. 108, ал. 1, т. 9 от Закона за независимия финансов одит за представяне на докладите за дейността на одитните комитети в предприятията от обществен интерес за 2019 г. изтича на 30 септември 2020 г.

За активиране модула на електронната платформа на комисията за поддържане регистъра по чл. 20 от Закона за независимия финансов одит регистрираните одитори ще бъдат уведомени своевременно.

 eplatf1
 cposa-pub

Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори е създадена в съответствие с изискванията на Директива 2006/43/ЕО

Връзка с нас

1000 София
ул. Сердика 22 ет. 7
тел.: +3592 983 55 39
факс: +3592 983 13 85
office@cposa.bg

 

ns-narodnosyb

Брояч на посещения

2413827
ДнесДнес355
ВчераВчера1025
Тази седмицаТази седмица4846
Този месецТози месец1380
ВсичкоВсичко2413827